Komende concerten                

sundahl affiche.png

De Avonden #31 met Sundahl

zaterdag 30 oktober 2021

tickets €10

Sundahls stem is schuurpapier voor uw ziel. De woorden – nu eens gepreveld, dan weer geschreeuwd – zijn stof voor een tweede beluistering. En een derde. Glad moet glad.

Linard.png

De Avonden #32 met L.I.N.A.R.D

zaterdag 4 december 2021

tickets €10

L.I.N.A.R.D is de Gentse band rond singer-songwriter Linard Van den Bossche. Gewapend met gitaar en stem neemt hij je mee in zijn wereld van melancholie, weemoed en hoop. Voor de liefhebbers van Bon Iver, Daughter, Ben Howard, Intergalactic Lovers en Balthazar.

TKAF affiche.png

De Avonden #33 met TKAF

zaterdag 5 februari 2022 (onder voorbehoud)

tickets €10

TKAF is een instrumentaal trio dat niet onder een bepaald genre in te delen valt. Jazz, funk, hip hop, soul, … you name it. Hun set varieert van meeslepend melancholisch, over ferm funky, tot pompend explosief.

De Avonden #34 met

zaterdag 12 maart 2022 

tickets €10

Mr autumn.png

De Avonden #35 met Mr. Autumn

zaterdag 23 april 2022 

tickets €10

Mr. Autumn is een half Chileens/Belgische singer-songwriter. Folky gitaren, sterke backing vocals en gekleurde arrangementen  Qua sfeer zit zijn werk ergens tussen dat van Fleetfoxes en Radiohead. “Ik ben er voor de mensen die zich willen afzonderen in een blokhut in de Ardennen met een grote voorraad thee en willen genieten van de rust en de mysterieuze sfeer van het dennenwoud”