top of page

Komende concerten                

Meermens affiche (1).jpg

De Avonden #39 met Meermens

zaterdag 18 maart 2023

tickets €10

Meermens is eerst en vooral een muzikant, een liedjesschrijver, een verhalenverteller.... Met zijn Nederlandstalige liedjes probeert Meermens te amuseren, te troosten, gelukkig te maken, gedachten te verzetten, maar vooral een antwoord te bieden op de vragen van elke dag. Muziek die ontspant, beweegt en mensen meeneemt op een bestemmingsloze reis richting morgen. Kom, luister, geniet en word met elke minuut een beetje meer mens.

 

Bergen.jfif

De Avonden #40 met Bergen

zaterdag 13 mei 2023

tickets €10

Na 3 jaar mogen we het fijne gezelschap van Bergen opnieuw omarmen in onze schuur. Wie erbij was, weet nog dat dit een erg mooie passage was... Wie er niet bij was, krijgt zowaar een tweede kans! Bergen maakt songs die niet kunnen worden gezongen. Als filmische, woordloze verhalen die laag per laag worden verteld en tegelijk kunnen ontroeren als kwetsen.
Met hun nieuwe plaat 'Nieman' (2022) verkennen de Bergen nieuwe muzikale horizonten. Zij het nog steeds met die herkenbare sound waarin robuuste traagte en luide stilte elkaar afwisselen. 
Zoals het goede Bergen betaamt.

 

Knipsel.JPG
DSC_0342.JPG

De Avonden Kerremesse met Zonder Bandjes #41

zaterdag 30 september 2023

tickets €5

De avonden viert dubbel feest! Niet alleen mogen we Merkem Kerremesse weer van een vleugje muziek voorzien, dit is meteen ook de kroon op 10 jaar De Avonden. En hoe kunnen we dat anders vieren dan met de allereerste groep die onze concertschuur op zijn kop zette?! 

Een plezant allegaartje muzikanten, vier mannen en een lieftallige jongedame, neemt een muzikale duik in een vijver vol liedjes, grollen en fratsen. Hele gekende dingen, deuntjes van lang geleden, typisch Vlaamse liedjes, evergreens en liederen van over de hele wereld. Een vast programma is er nooit, u bepaalt mee wat ze zingen en spelen. Verzoekjes? Ze hebben niets liever! Met wat fantasie breien ze zelfs alles aaneen tot een zotte medley.

We tellen opnieuw af ;-)!

bottom of page